Brinner du också för beslutsstöd? Jobba hos oss!

Efterfrågan på Advectas tjänster är mycket stor och vi söker fler medarbetare som brinner för områdena Business Intelligence och Data Science. Främst söker vi dig med kompetens och intresse för beslutsstöd, Big Data, prediktiv analys, datalager och/eller planering & budgetering.

Som konsult hos oss får du arbeta med spännande projekt, varav många är internationella. Vi är ofta med i hela processen från diskussion kring mål och styrfilosofier till projektbeskrivning och leverans av färdiga lösningar.

Vi erbjuder dig arbete i ett framgångsrikt snabbväxande svenskt företag med hög flexibilitet och stimulerande arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att alla trivs och känner delaktighet. Vi får höga betyg i interna medarbetarundersökningar och vår personalomsättning är mycket låg.

Vi arbetar och lever med devisen ”frihet under ansvar”. För oss innebär det en platt organisation utan hierarkier och byråkratiska regelverk. För dig som konsult innebär det en verksamhet med högt i tak och stor möjlighet till personlig utveckling samt möjlighet att kunna styra din egen tid.

Eftersom vi rekryterar löpande är du välkommen att kontakta någon av våra regionchefer/affärsenhetschefer.

Letar du efter ett nytt jobb?

Just nu söker vi fler Business Intelligence- och Data Science-stjärnor. Advectas är inne i en expansiv utvecklingsfas och det är en mycket stor efterfrågan på våra olika tjänster. Just nu har vi flera spännande uppdrag på gång hos intressanta kunder och vi söker därför flera nya medarbetare som vill vara med oss på våran fortsatta resa. Du kommer till jobbannonserna genom att klicka in på länkarna nedan.

Inför hösten söker vi främst följande profiler:

Data Scientist

Data Engineers

Tableau-konsulter

Data Warehouse-konsulter

Qlik-konsulter

ERP BI-konsulter

SAP-konsulter

 En typisk arbetsdag hos oss