Vi brinner för beslutsstöd. Ingenting annat.

Advectas har ett enda fokus – att hjälpa våra kunder fatta bättre beslut varje dag. Vi skapar enkla men kraftfulla beslutsstödslösningar som ger dig full kontroll på verksamheten och därmed bästa möjliga förutsättningar att fatta rätt beslut i rätt tid.

Våra lösningar förenklar och förbättrar hela styrprocessen, från planering och budgetering till uppföljning, analys och rapportering. Vi utgår från dina mål, trender, nyckeltal och beslutskriterier och säkerställer att rätt verktyg används vid rätt tillfälle av rätt beslutsfattare.

Om våra uppdrag

Advectas kunder är oftast större företag och organisationer inom tillverkning, tjänster och handel. Genom uppdrag som spänner över både internationella och organisatoriska gränser i många olika branscher har vi byggt upp en omfattande erfarenhet inom Business Intelligence.

Vi har idag ca 200 aktiva kunder. De senaste tre åren har vi haft en årlig tillväxt på över 30 % med bibehållen god lönsamhet. En trygghet för både våra kunder och medarbetare. Advectas har av Dagens Industri utnämnts till ”DI gasell”, en utmärkelse som endast ges till de mest framgångsrika tillväxtföretagen i Sverige.

Om vår kultur

Advectas grundades 2006 med ambitionen att vara Sveriges vassaste BI-företag. Idag är vi en av de absolut starkaste spelarna på den nordiska BI-marknaden. Alla grundare och delägare är verksamma i bolaget och har ett långsiktigt ägarintresse. Korta beslutsvägar och frihet under ansvar är grundpelaren i vår företagskultur.

2016 blir vi över 140 medarbetare som alla brinner för beslutsstödsområdet. Vi vårdar entreprenörsandan som finns i ett ungt företag samtidigt som våra medarbetare har en bred och mångårig kompetens.

Om vår vision

Vår vision är att alla våra kunder ska nå enastående framgångar genom kvalificerade och välunderbyggda beslut. Advectas kunder är personer som förväntas visa ett kraftfullt ledarskap som innebär att fatta svåra och viktiga beslut och verkställa dem. Många beslut fattas idag under stark tidspress och utan att ha stöd från kollegor och ägare. I den situationen upplever många ledare ett starkt behov av ett väl underbyggt beslutsstöd som hjälper dem fatta rätt beslut i rätt tid. Det är här Advectas kommer in och hjälper till, med vår kunskap kring verksamhetsstyrning skapar vi enkla men kraftfulla beslutsstödslösningar som ger kunden full kontroll på verksamheten och därmed bästa möjliga förutsättningar att fatta rätt beslut i rätt tid.

Karriär

Efterfrågan på Advectas tjänster är mycket stor och vi söker fler medarbetare som brinner för områdena Performance Management och Business Intelligence. Främst söker vi dig med kompetens och intresse för beslutsstöd, Big Data, prediktiv analys, datalager och/eller planering & budgetering.

LÄS MER