Seminarium – Nyheter inom SAP Analytics och SAP BPC

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 19/09/2017
08:00 - 10:00

Plats
Advectas kontor i Stockholm

Kategorier Inga Kategorier


Varmt välkommen till Advectas och ett frukostseminarium om utvecklingen inom SAP Analytics och SAP EPM. I detta seminarium som vi håller i både Göteborg och Stockholm guidar vi dig genom den stundtals ganska snåriga SAP Analytics-världen och berättar om våra erfarenheter och hur vi ser att man kan utveckla med stöd av SAP.

Det har hänt mycket inom SAP Analytics. Vi tänker belysa hur vi ser att man kan ta sig an SAP’s analysverktyg utifrån var du som kund befinner dig idag. Det finns nya spännande lösningar som kan kompletterar eller ersätta gamla. Du kommer bl.a. få ta del av våra erfarenheter av BW på HANA. Under seminariet kommer vi att ge tips om hur du kan börja er nya BI-resa på ett effektivt och smidigt sätt. Slutligen kommer SAP’s analyticsexpert berätta om hur lösningarna ser ut idag och vad vi kan vänta av framtiden.

AGENDA
08.00-08.30 Frukost och mingel
08.30-09.15 Advectas syn på SAP Analytics och SAP BPC just nu
09.15-10.00 Demo och presentation av de viktigaste och mest användbara nyheterna inom SAP Analytics
10.00-10.30 Efter seminariet har du möjlighet att stanna kvar och ta en fika och ställa dina frågor till våra SAP experter. Ta chansen att bolla dina tankar och funderingar!

Tipsa dina kollegor och anmäl er idag! TILL ANMÄLAN>>