Seminarium – Internet of Things & Predictive Maintenance, vad är det och hur kommer du igång?

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 09/06/2017
08:00 - 10:00

Plats
Advectas kontor i Göteborg

Kategorier Inga Kategorier


Även om fräcka applikationer riktade mot konsumenter genererar mest uppmärksamhet just nu, så innebär IoT mycket mer än att underlätta vardagliga situationer. Den största fördelen med uppkopplade enheter och maskiner finns kanske inom produktions- och tillverkningsindustrin. Sänkta kostnader och ökad effektivitet bidrar inte bara till effektivare managering utan till att hela produktions- och tillverkningsprocessen blir smartare.

Under detta frukostseminarium kommer vi att berätta hur det är möjligt att öka nyttjandegraden inom tillverkning och optimera produktion. Stena Aluminium kommer att presentera hur deras IoT-projekt ser ut och de lärdomar och insikter de har tagit med sig längs med vägen. Vidare kommer vi att visa och berätta hur man med små medel kan komma igång med sitt IoT-projekt redan idag. Slutligen kommer vår egen IoT-fantast Jan Merstrand att presentera sitt uppkopplade hem och fördelarna med detta!

AGENDA
08.00-08.30 Frukost och mingel
08.30-09.00 Introduktion till IoT och Predictive Maintenance
09.00-09.30 Advectas berättar hur vi jobbar tillsammans med Stena Aluminium för att optimera deras produktionsprocess av att smälta aluminium.
09.30-09.40 Analytics JumpStart – en best practice metod för hur man kommer igång med IoT
09.40-10.00 Advectas Jan Merstrand demonstrerar sitt högteknologiska/uppkopplade hem

TILL ANMÄLAN>>