After Work med temat – Det digitaliserade ledningsgruppsmötet

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 13/09/2017
16:00 - 17:30

Plats
SAP:s kontor i Stockholm

Kategorier Inga Kategorier


Den CFO som har det bästa beslutsunderlaget kan ta de bästa besluten. Tänk dig att du har finansiell realtidsinformation så att du visuellt kan ta fram data, visa möjliga framtida scenarier genom simuleringar och snabbt tydliggöra och analysera utfallen – direkt under mötet i ett digitalt styrelserum.

Digital realtidsinformation skapar bättre beslut. Idag har endast 12% av de ledande företagen tillgång till information om verksamheten i realtid. Det ger dem ett försprång, då de snabbt kan ta fram och analysera fakta kring affärsbeslut som påverkar lönsamheten.

Välkommen på After Work för CFO’s i SAP´s nya digitala Customer Experience Center, där SAP och Advectas demonstrerar Digital Boardroom – det digitala styrelserummet – live på plats. Vi talar om de utmaningar som dagens CFO’s har. Klarna berättar om hur de med hjälp av SAP kunnat ta kontroll och korta ned beslutsprocesser, vilket gjort finansavdelningen till en mer proaktiv och strategisk del av businessen.

Anmäl dig och få en inblick i:
• Så här jobbar SAP med realtidsinformation
• Beslutsunderlag i realtid under mötet – Tim Dwornicki, CFO, SAP Svenska AB
• Klarna berättar om sitt samarbete med SAP – Peter Nåjde, Klarna
• Live demo – simulering av affärsmodeller – Lars Fleminggard, Senior Financial Solution Advisor, SAP Svenska AB & Kerstin Ollesson, Business Area Manager, Advectas.
• Mingel med champagne & tilltugg

Boka in onsdagen den 13:e september 2017, kl 16.00-17.30 redan idag. Anmäler dig gör du till caroline.bjoringer@sap.com alternativt till kerstin.ollesson@advectas.se. Det finns endast ett begränsat antal platser så anmäl dig idag!

Välkommen in i framtiden!